Adoi lamaaaanya tak update..sibuk ngan gardening skrang ni

Image

macam dah kena sampok dengan hantu garden kowt hiks.

mood bertanam membuak buak bila melihat pokok pokok meriah berbungan dan hijau menenang jiwa.memangpi minda sungguh.cubalah..kalau hati resah jiwa gundah dan sihatnya makin lemah berada di laman boleh mengubah hidup kita..biar penat fizikal tapi jiwa uwaaaa..gumbiraaa

Hari ni nak post pasal bunga yang satu ni..humble dan mudah ditanam..xbanyak ragam.patahkan batangnya pastu cucuk je dalam tanah n tadaaaaaa…dah ada pokok baru..nama pokoknya kat kampong digelar oregano plant tapi bila baca majallah LAMAN jumpa nama saintifik pokok ini Coleus amboinicus