Pilu melihat anak anak Palestin yang dikerjakan oleh peluru dan bom durjana Israel..

Macam biasa negara negara Islam hanya ‘OOOOOO……. I C’ semuanya tak berani bersuara.Mesir nak buka sempadan untuk bantuan kemanusiaan pun tak berani…begitu sekali…ceh! pengecut kan ..takut sangat dengan jelingan Amerika yang secara tak sedar menguasai ekonomi kita..yang mengugut akan sekat itu dan ini..Takut tak dapat makan Mc Donald lagi..takut badan tak berbau Geojo Amani,Aramis,Hugo Boss atau Tommy Hilfiger..takut Nokia tiba-tiba tak berfungsi(ehhhh! kena sebijik)…takut kempunan nak minum kopi kat Starbuck lagi…takut pempuan tak ber’Kotex‘ bila datang bulan…takut baby basah lagi tak ber’Huggies‘ setiap hari..paling risau kempunan nak makan Meggi ..takut pipi takcantik tanpa Loreal or Maybelline..risau muka tak bermaya tanpa Clinique atau Garnier..ngeri anak kelaparan tanpa Nesle’ product..takut tak glemer lagi tanpa ‘Timberland‘,Marks & Spencer,atau Ralph Lauren brand,takut umah tak wangi tanpa Ambi Pur, takut tak boleh bershopping kat Carrefour dan senarai takut semakin panjang dan menghantui kita…

Jadi kita nak buat apa?….nak tunggu meeting OIC  atau nak tunjuk sepanduk  atau banner macam biasa? sementara menunggu bumi Palestin pupus menjadi sejarah dan mengubah  luas lakaran jajahan Israel…serta anak-anak Palestin menjadi rangka tak bernyawa?……

Jadi Jom kita Boikot!

FREE Subscription to our NEWSLETTER just enter your email address subscribe
unsubscribe

View Previous Issues


BOYCOTT ISRAEL CAMPAIGN

BRANDS & LABELS TO BOYCOTT

URL: http://www.inminds.com/boycott-brands.html