“Doktor nak berlakun tak?”tanya seorang penerbit yang ingin menggunakan klinik mama sebagai lokasi pengambaran drama terbitan nya tempohari..

Ehhehe minta maaf ler…mama hidup dalam kenyataan tak reti nak ikut skrip…biar la diaorang gunakan nama mama ja ….. cuma nak keluar dialog sikit je “Encik, isteri encik mengandung “nak cakap itu je?..alaa macam selalu lihat dalam drama tu…scene yang tak ngancam pun .Eheheh… kalau bagi watak cam Angelina Jolie tu ke, J Lo ke mencabar ler sikit…ngada kan?…atau doktor yang kalut macam dalam ER tu tapi bukan macam dalam drama cinta Medik yang jauh dari realiti.

Tapi tabik spring gak kat pelakun pelakun ni yang terpaksa ulang dok ulang berkali kali action!action! dari pagi hingga ke petang untuk satu scene tapi bila ditayangkan sepintas lalu aje..
Kesian kan….

Lagi kesian simpati bila tengok pelakun pelakun lelaki kat Mesia ni …yang dah berusia tapi masih sanggup bawa watak watak separuh wanita separuh jantan tu…dengan muka bermekap pempuan..berpakaian pempuan dengan aksi pondannya…Eiiiiiiii geli i…

Kenal ke mereka ini?